Saturday, April 30, 2011

when did i meet these crazy and fun people?

selamat sejahtera semua...

dari semalam lagi nak update sbb excited nak mati tapi tergendala sbb dok tunggu gambar upload and penat gile balik2 je mandi online and teros terjah katil...

classes for this sem dah abes. exam pun kitorang dah settlekan. so ape lagiii. enjoyy lahhh!! haha... tapi so sad kak lini and kak dayah tak dapat join...



first kitorang pegi umah our beloved kak intan untuk makan2..


lepak kejap and makan sepuas hati...



thenn.. the best part...



kitorang pegi PLAYGROUND!! weehuuu!!












gile excited kan kitorang. nasib baiklah bdk laki pun main sekali so takdelah malu sgt sbb terlampau hyperactive berlari kesana-kemari sambil terjerit-jerit keriangann. hikhik...


semua port kitorang amek gambar. this is so much fun... hehee...





lepas terpakse anta su, lina and hafiz blk ukm ( so sad dorang kene balik awal wuwuu...), kitorang pegi pasar malam putrajaya kat percint 2 untuk beli dinner. lepas tu lepak makan dekat taman warisan sambil dengar orang buat live show. semua ni kat putrajaya...



penat gua drive kancil sewa sbb stereng berat mcm hape. rase dah tumbuh muscle lah sekarang..

and this is reason why i don't watch the royal wedding. ( entri sebelum ).. pretty good reason right? hehee...

gonna miss you all. jumpe lagi time presentation project nanti ok? (:

oh kejap2. ni ada video utk hasil kerja kitorang time praktikal dekat elite animation bulan julai tahun lepas. kartun bersiri ni setiap khamis pukul4 tv1. tapi ni sikit je lah. tak larat lah nak nak rekod setengah jam. hehee...

video