Saturday, April 30, 2011

when did i meet these crazy and fun people?

selamat sejahtera semua...

dari semalam lagi nak update sbb excited nak mati tapi tergendala sbb dok tunggu gambar upload and penat gile balik2 je mandi online and teros terjah katil...

classes for this sem dah abes. exam pun kitorang dah settlekan. so ape lagiii. enjoyy lahhh!! haha... tapi so sad kak lini and kak dayah tak dapat join...



first kitorang pegi umah our beloved kak intan untuk makan2..


lepak kejap and makan sepuas hati...



thenn.. the best part...



kitorang pegi PLAYGROUND!! weehuuu!!












gile excited kan kitorang. nasib baiklah bdk laki pun main sekali so takdelah malu sgt sbb terlampau hyperactive berlari kesana-kemari sambil terjerit-jerit keriangann. hikhik...


semua port kitorang amek gambar. this is so much fun... hehee...





lepas terpakse anta su, lina and hafiz blk ukm ( so sad dorang kene balik awal wuwuu...), kitorang pegi pasar malam putrajaya kat percint 2 untuk beli dinner. lepas tu lepak makan dekat taman warisan sambil dengar orang buat live show. semua ni kat putrajaya...



penat gua drive kancil sewa sbb stereng berat mcm hape. rase dah tumbuh muscle lah sekarang..

and this is reason why i don't watch the royal wedding. ( entri sebelum ).. pretty good reason right? hehee...

gonna miss you all. jumpe lagi time presentation project nanti ok? (:

oh kejap2. ni ada video utk hasil kerja kitorang time praktikal dekat elite animation bulan julai tahun lepas. kartun bersiri ni setiap khamis pukul4 tv1. tapi ni sikit je lah. tak larat lah nak nak rekod setengah jam. hehee...

video

Friday, April 29, 2011

fairy tale that came true.

selamat sejahtera semua.

today saye tak dapat tengok royal wedding antara putera william dan kate middleton. tgk gambar je pun jadi lahhh..



sumpah macam fairy tale. prince kahwin dgn commoner. maksudnye mmg ada peluang lah kite2 ni semua kahwin dgn putera raja kan. hehe.

bile tengok wedding ni teringat time princess diana kahwin dgn prince charles. sumpah gorgeous nak mati.


yelah. bile tengok balik no wonder lah the prince boleh terpikat same orang biase. cantik kot. mmg stok2 model lah kan. persamaan bride dorang due2 orang biase yang berjodoh dgn royal prince. serious mcm cinderella in real life..





dah lah jeles tengok depa ni. kissing kat balcony traditionally. mr. bean pun ada datang tau time wedding ni. tapi saye ada gambar david and victoria beckham je. hehee.. alaa prince harry single lagi kot. haha...


tapi bile pikir lame-lame balik..

I may not marry the royal prince but I will definitely marry my loyal prince.

ecehhh.

ok2. tu je. nite you all..

Friday, April 8, 2011

tak student lah kalau tak stress ye tak?

assalammualaikum... ehem ehem...

juggling with notes and final year project.

gua pening. baru je beberape hari berbahagie buat 3d animation, dapat pulak kene buat correction untuk documentation bukan main banyak. bertambah pening. mane gua nak study lagi. exam first paper 11hb april ni yop! eh ke yob? ;p

ah tak kesah lah tu. kitorang straight pegi karoke teros. tak pikir panjang.

dapat je bilik small karoke tu teros lah menyanyi. silap awal2 pilih lagu slow. dpt je lagu menjerit mmg menjerit kaw2. lagu balqis siti pun kitorang belasah jerit. volume tak nak kuat lagi. bilik pulak tak nak nombor 1 pulak kan. depan kaunter lagi. hambek!




gambar2 ni stok time tunggu bilik. dah masuk bilik karok tu dah takde mase nak bergambor. kitorang 3 org je tau. siap selftimer lagi. gile semangat kan. ;p

ada jugak yg dtg bwk buku beb. nak study sambil karok ke bro?? hohooo.

mmg lah jadi hobi, time stress lah aku nak update blog. hehee.

ok semua doakan kami semua student ukm utk berjaya final ni. to all ukmians, (ukmians tau. hahaha) selamat lah menyambut final dgn tenang. masalah air tu semua dugaan kecil je. confirm ni semua bdk ukm bace blog aku. psositif! ;p

babai.